Търсене в този блог

събота, 7 юни 2014 г.

Avène Couvrance

Avene Couvrance - спирала с висока толерантност

Това е един мой доста любим продукт!
Преди време имах възможността да присъствам на представянето на спиралата, благодарение на екипа на Авен както и да я пробвам.
До преди това избягвах спиралите, имам доста чувствителни очи и още със слагането на каквато и да е започваше да ми пари и да ми е дискофортно. Подходих малко скептично към Avene Couvrance, тъй като обещаваше доста, а това все пак е само спирала, но се оказа, че греша и то МНОГО!
За мен тя е едно малко бижу и едно голямо откритие!


Съставът на спиралата Couvrance не включва парабени, феноксиетанол, хлорфенезин и ароматизатори, дразнещи чувствителните кожа и очи. Текстурата е много лека, постигната е чрез специална технология емулсия масло във вода, с високо съдържание на глицерин, без втвърдяване и ронене.

Състав:  WATER (AQUA), BEESWAX (CERA ALBA), GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, ACACIA SENEGAL GUM, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX (CANDELILLA CERA), SILICA, STEARIC ACID , PALMITIC ACID, GLYCERYL DIBEHENATE, 1,2-HEXANEDIOL, CARRAGEENAN , GLYCERYL BEHENATE, GLYCERYL CAPRYLATE, LACTIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, TRIBEHENIN, IRON OXIDES (CI 77499)

Четката е гумена, като извива, подчертава и разделя миглите. Формата й е много интересна, наподобява извивката на окото като прави нанасянето изключително лесно.Двете страни на четката улесняват подчертаването на погледа:

1. Изпъкналата страна осигурява разделяне на миглите и предотвратяване на слепването им. 





2. Вдлъбнатата страна на четката придава обем и извиване на миглите.







Има добра покривност, тези от вас, който предпочитат по-наситен ефект са достатъчно 2-3 повтаряния за постигането му. Създадена е така, че не засъхва веднага и позволява лесна корекция.
Дори след цял ден тичане по задачи спирала ми е на мястото си, което ме изненада много приятно, тъй като обикновено имам размазано около очите.. това е другата, причина поради която избягвах спиралите..
 Прекрасен продукт! Препоръчвам го на всички, който искат обем и подредени мигили и особено на дамите с чувствителни очи и контактни лещи!

Другият голям плюс на спиралата, който повечето от вас сигурно ще оценят е лесното й сваляне. Авен предлагат чудесен дегримиращ продукт в лицето на термалната вода Авен - достатъчно е да напоите тампон с него и да го поставите за няколко секунди върху очите.
Всички остатъци от нея са премахнати, а освен това се щадят и чувствителните очи.


От Авен, разбира се, са помислили за всичко - освен висока толерантност и обем, те предлагат на клиентите си и избор от 2 цвята - черен и кафяв:
 
Опаковката е 7мл, препоръчителната цена е 32,60
Моята вече е на края си, но със сигурност ще я взема отново! :)

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар