Търсене в този блог

събота, 13 септември 2014 г.

Magnificence! - новата anti-age серия от LIERAC



Нямах търпение да споделя с вас вълнението си, тъй като имах честта да присъствам на първото си събитие в beauty-blog средите организирано от Селекта Интернационал.
 Повод на събитието беше представянето на новата линия продукти на марката LIERAC - Magnificence!
Освен LIERAC, Селекта лансира още на българския пазар на марки като Phyto, Weleda, John Frieda..
Събитието се проведе на Roof Top Bar-a на хотел Sense. С голямо удоволствие приех поканата, тъй като Lierac е една от любимите ми марки козметика. 
 

Новата серия Magnificence на LIERAC е насочена към дами над 40 годишна възраст, като действа в три насоки - Бръчки - Стягане - Блясък!
Бори се срещу процеса гликоксидацията, която е и основната причина за стареенето на кожата.
Лаборатории LIERAC разработват уникален патент - комплекс D-Glyox, който е комбинация от цвят на нар, копринено дърво и липозомен пептид, имащи мощно действие върху гликоксидацията и стареенето на кожата.

 Анти-ейдж серията Magnificence включва 4 продукта:
 
*Интензивен ревитализиращ серум
 - интересното при него е, че цветът на серума е червен :) Има топяща се, незабавно попиваща в кожата текстура. В състава присъства комплекса D-Glyox, за който споменах по - рано, хиалуронова киселина, витамин С и Е, цвят от хибискус
Опаковката е 30 мл, флакон с помпа
цена - 159 лв.


* Крем за суха кожа
- кремообразна и комфортна текстура, обогатена с изглаждащи светло-отразяващи микро-перли, която незабавно попива в кожата. Освен D-Glyox, хиалуронова киселина и витамини, кремът е обогатен с масло от шеа, арганово масло, както и екстракт от марула. 
Опаковката е 50 мл, бурканче
 цена - 145 лв.

 *Гел - крем за нормална и комбинирана кожа
- Свеж и лек гел-крем, обогатен с изглаждащи светло-отразяващи микро-перли, която незабавно попива в кожата.
 Голямо предимство за мен лично е, че кремът е и дневен и нощен.
Опаковката отново е 50 мл, бурканче
цена - 145 лв.


*Крем за околоочния контур
- кремообразна изглаждаща нежна текстура, обогатена със стягащ агент и светло-отразяващи микро-перли, които разкриват блясъка.
Съставът включва D-Glyox комплекс, хиалуронова киселина, витамини С и Е, екстракт от червено грозде с дрениращо действие.
Опаковката е много интересна и удобна - 4гр флакон с четка за висока прецизност на нанасяне, цена - 81 лв.



Всички тези детайли за серията ни бяха представени от Зори - Зорница Велкова, от която не можеш да откъснеш поглед и за момент - изключително харизматична и определено умее да задържи вниманието на слушателите си, а аз .. попивам като гъба когато я слушам :)


Удоволствието от продуктите идва още от самата опаковка! От Lierac отново не са изневерили на себе си и са сътворили прекрасни червени бутканчета и флакони, които безспорно радват погледа.
Нежните топящи текстури са на лице и при четирите продукта..
Не мога да не спомена и ароматите - тук вече са надминали себе си! Трудно ще ви ги опиша, съветвам да изпробвате сами :)






Радвам се, че имах възможността да присъствам на събитието, за мен беше истинско удоволствие да се запозная с прекрасните дами, които стоят зад Селекта - всички те бяха много мили и се погрижиха да прекараме и да се чувстваме добре!
Ще си дам малко време, за да мога да добия по - пълни впечатления от продуктите и ще споделя задължително в отделна публикация мнението си за гел-крема.. който съм сигурна, че ще се превърне в един от любимите ми продукти тази есен!  





Няма коментари:

Публикуване на коментар