Търсене в този блог

неделя, 18 май 2014 г.

Lierac Sensoriel 3 Fleurs душ гел

Отдавна бях хвърлила око на този душ гел, но понеже не обичам да трупам продукти търпеливо чаках да свършат моите налични..
Е, това време дойде!

Преди време имах удоволствието да пробвам продукта и вече бях запозната с качествата му.
Lierac Sensoriel е уникална комбинация от три бели цветя – гардения, камелия и жасмин и е изключително подходящ за суха и дехидратирана кожа.
 Точно сухата кожа е проблемът, с който се опитвам да се боря и душ гелът на Lierac е добър мой съюзник.
Нежният душ-гел е без съдържание на сапун, с богата растителна формула, който се трансформира в чувствена и деликатна пяна за нежно почистване и предпазване на кожата от дехидратация.
Първото нещо, което ми направи впечатление, и за мен е доста важно е, че е доста икономичен - няколко капки са достатъчни, за да покрият цялото тяло и за да се създаде хубава пяна.
Хидратира кожата много добре, дори понякога пропускам лосиона след него, тъй като след употребата му чувствам кожата си мека и гладка.
Трите цветя в състава също не са случайни. Гарденията притежава хидратиращи, антиоксидантни и омекотяващи свойства. Камелията в състава на Gel Douche Sensoriel има реструктуриращо, хидратиращо, успокояващо и защитно действие, a жасминът притежава изглаждащи и омекотяващи свойства.

Обожавам аромата му, оставащ дълго време върху кожата  като лек парфюм.

Ако тялото ви има нужда от малко нежност и изискан аромат, който да е усещате часове наред с този душ гел ще го постигнете :)
 Опаковката е в размер от 150 мл и цената е около 26 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар