Търсене в този блог

сряда, 21 май 2014 г.

A - derma hand cream

Ръцете ми като цяло винаги са в добро състояние, дори и зимата, но напоследък странно.. имам особено нужда от подхранване и хидратация.
По тази причина бих искала да ви представя едно особено добре попадение - крема за ръце на А-дерма..
 A - Derma hand cream е SOS подхранваща грижа, която предлага интензивно възстановяване за увредена кожа на ръцете. Teкстурата е нежна, топяща се, подобна на мляко. Попива много бързо, не оставя мазен филм върху кожата и въобще отсъства онова дразнещо лепкаво усещане.




Какво съдържа продукта?
Комбинация от екстракт от овес, глицерин, сквалени и урея на основата на фин вехикулум, който осигурява защита и бързо възстановява еластичността на кожата.
Без силикони и оцветители.
 
Състав:
Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Avena Sativa, Stearic Acid, Sorbitan Trioleate, trimethylsiloxysilicates, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Sodium Cetearyl Sulfate, Triethanolamine.


Още с първото нанасяне, кожата на ръцете ми стана гладка и нежна и ги чувствах меки и ходратирани дълго време след това. В това отношение бих казала, че крема е доста икономичен, тъй като не се налага мазане през 20 минути..
Ароматът е страшно приятен, не мога да кажа, че е точно на овес.. специфичен е, но според мен мирише МНОГО хубаво!
Определено ще го купя пак! :)
 
Често има промоции на този продукт - 1+1, което е много хубаво - излиза доста изгодно.
 Цената на крема е около 14,50, а разфасовката е от 50 мл.

Няма коментари:

Публикуване на коментар